دقیق یادم نمیاد ولی یوزرت آشناست سرباز بودم اون موقع شب جمعه ها یه سر میزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیق یادم نمیاد ولی یوزرت آشناست سرباز بودم اون موقع شب جمعه ها یه سر میزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)خدایی حاضرین چند بدین یه لحظه جای کال دروگو باشین
چن وقته تموم کردی؟ من 1 خرداد تموم کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شانسه و اینکه مارتین خیلی هواشو داره تو داستان (sm2)وگرنه شخصیت اوبرین مارتل از همشون بهتره بنظر خودمنقل قول:
کال دیوث بچه رو بدجور هول میداد (sm2)نقل قول:
(sm120)
(sm2)(sm2)شانس کجا بود اتفاقا اون اژدهاها و ممه ها رو هر کی داشت تابحال دنیا رو گرفته بود این بلد نیس استفاده کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کوتوله لنیستر خودم(sm70)
رسول تو اصل بده همش با اونیکی رسول قاطیت میکنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ شباهتی به اون مازوخیسم خشن ندارم (sm2)نقل قول:
رسول 22 نیشابور (sm10) مخلصیم (sm176)
91 (sm128)نقل قول:
دیوث بیا برو تشکرو بزن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]