الان برو کامنتای بالا منو بخون اگر نفهمیدی دوباره بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان برو کامنتای بالا منو بخون اگر نفهمیدی دوباره بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدانم میگم همه بانک ها میشد یا فقط کشاورزی و صادراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو دوباره تلگرامتو حذف کردی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر جنابعالی رو بلاک کردم (sm2)نقل قول:
چرا دیوث (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم بیرون هوا گرمه خوابمم میاد آفتاب زده به سرم ضعف کردم (sm81)(sm2) دیگه بم حق بدید الان مخم نمیکشه (sm2)
این سرعت اینترنت ایرانسل واسم شخمی بود هرکار کردم واسه خانوم منشی پیام بفرستم نمیرفت واس همین زدم تورو بلاک کردم (sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار عقیلی به خاطر اینکه محسن نمیومد جایزه گرفت (sm2)