بیچارم کردن از صبح (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم برات ... اون اشکال هم فهمیدم از کجا بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیچارم کردن از صبح (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم برات ... اون اشکال هم فهمیدم از کجا بود (sm120)
مهندس اینجا کاربرد نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس میشه عباس معصومی کیجا (sm120) کماکان عکسات بدون توضیحه (sm120) من کماکان همه رو عباس معصومی کیجا میبینم (sm120)حالا که زحمت میکشی آپ میکنی بگو تا ما هم با این زیبا رویان آشنا شویم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایستادی تا به مردنم راضی بشم
از هم تو پاشیدی منو تا هر چی میسازی بشم
خسته از این بازی بشم
ایستادم تا یه روزی بی طاقت بشه
دلت که با بی رحمی خواست نبودنت عادت بشه
از دست من راحت بشه ... (sm50)
پرتگاهی شدم رفت ... (sm59)
اینارو مالک تلگرام بیلاخ داده رم کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیس بگه گاومیش اینهمه شبکه های اجتماعی سراسر دنیاس دولتا چیکا میکنن تک تک این شبکه ها میرن تو تک تک کشورای دنیا سرور میزنن گوساله
بفرمایی بستنی طلاب (sm120)
تصویری (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
Eye In The Sky رو دیدم ، پسندیدم ... (sm59)