میثم یوسفی با یک ترانه در آلبوم چنگیز حضور دارد
فضای آهنگ : سمفونیک راک
این خبر جدید منبع نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میثم یوسفی با یک ترانه در آلبوم چنگیز حضور دارد
فضای آهنگ : سمفونیک راک
این خبر جدید منبع نداره؟
مجمع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوشه.
جا منبع مینویسم chavoshinews.
پ این بهادر چی میگه برا خودش
بعد امیر میگی البومارو از ایتونز پاک کنن ، مگه دست خودشونه که پاک کنن ؟
یوسفی سر پارو هم همینو گفت
خب این همونه گفته بود نتونستیم به جمع بندی برسیم برای ترسیم فضای اهنگ
گفته بودن کوشان حداد نیست ولی اونم بود تو پارو و خیلی چیزای دیگه که تکذیب شدن ولی بعد قطعی شدن
بابا محسن هم بخواد پاک کنه بتونه ، دست خودش نیست که فروخته تهیه کننده ، تهیه کننده هیچ وخت نمیاد که بگه برامی برات پاک میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست محسن نیست
یا خدا این اومد
لپ تاپای جدید علاوه بر اینکه رایترو حذف کردن هاردم دیگه نمیذارن براشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد نمیذارن ؟ (sm54)
هارد نمیذارن پس چی میذارن؟(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تاپ لپ من هه کی میاد اینو بخره .. (sm2)
منظورم هارد hdd
اپل اینجوره هفت هشت میلیون پول میدی 128 یا 256 ssdدارن فقط
اون خوبه فقط خیلی زشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پی عطر گل سرخ
من حریص بوی نونم (sm50)
(sm118)..پول ندارم یه لپ تاپ یه تومنی بخرم (sm74)چهار ساله یه دل دارم عین خر کار میکنه واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش زشته مردک ..
من اینو از نزدیک دیدم دیگه چیه مفت حرف میزنی
(sm120)#سجاد فنلاندی
بیشین بینیم با داره به لپ تاپ من توهین میکنه به این خوشگلی .. (sm2)
لنوو بدیش اینه که صفه ماتش رو کیفیت تصویر اثر میذاره یکم تیره میشه
(sm2)بخودت رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله منم صب پا میشم روشن میکنم شب میخوابم خاموش !!!!
چه ربطی داره ..
آره اثر انگشت زیاد جذب میکنه ..
خاک بر سرت مات نیس براقه ..نقل قول:
(sm81)ولی خب اینم نمیشه بیخیال شد
من که اصا سمت لپ تاپ نمیرم ..
موس و کیبورد بی سیمه ..
وصل کردم به LED ..
دکمه روشن میزنم و خلاص !!!! (sm2)
مگهy5070 نیس ؟ من هر چی کانفیگ ازش دیدم مات بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خب دیوث زده مات که
نه مات نیس اشتباه زده ..
براق تازه اذیت میکنه یه کم مات بیتره ..
من که اصا چون به تی وی میزنم با صفحه نمایش خودش کار ندارم ..
در کل صفحه نمایشش خوب نی زیاد ..
رفرش ریتش 48 هه ..
Game of Thrones Season 5: Day In The Life trailer released
(sm118)
(sm118)
(sm27)
(sm169)
اشترم 480 بزن همی لینکو
نه نمیخواد
(sm29)
فک کردم تریلر اصلیه تعجب کردم چون فوریه قراره بیاد