شیخ اکبر تولدت مبارک نکبد(sm127)(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شیخ اکبر تولدت مبارک نکبد(sm127)(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دخترمون بعید بود همچین چیزای گوش بده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم سیروس سلیمی توصیه شده ازسوی مجمع (sm174)
(البته من خودم هم هنوز نشنیدم امشب قراره دانلود کنم)(sm120)
تولدتو همیشه یادم میمونه چون با تولد خواهرم تو یه روزِ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عرفان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی به زحمتت نبودم دمت گرمه (sm10)
تولد سیس شما هم مبارک ارجاع به همون کامنت اکبر که براش زدم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمتی نیس فردا هم برات رسوایی میزنم بی حساب بشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است و تولدشون مبارک باشد (sm10)(sm59)نقل قول:
البته تولد من جزئیاتی داره که بماند (sm120)
اکبر تو چرا تا الان نکرده بودمت جزو دوستانم؟(sm2)
صداش و دوس دارم پدریم(sm74)(sm120)ولی خب دانلودم که بشه سالی یه بار پلی میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما دانلود میکنم(sm59)ممنون(sm176)
گفتم مهربون شدی امشب باز چه نقشه ای داری (sm2) با من کاری نداشته باش همون بچسب یه شورت صورتی الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]