سرعت ترجمه آبمو آورد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت ترجمه آبمو آورد ..
(sm1) ستایش امشب نیشون نداد ..
(sm2)
(sm50)
اگه کسی هم قرار باشه به عنوان منجی ظهور کنه با تماشای سینجول عمرا اگه همچین نقشی رو بازی کنه
یه کوبش بلند .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میتونه جای سینجول خودشو نیشون بده ..
ها خوشمان امد از اهنگ(sm50)
صفا(sm50)
جای خالیش تو البوم جدید شدیدا حس خواهد شد
چقد وکالش بد بود (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمز ارز تلگرام و تلگرام بلاک چین در راه است
اگه اینجوری بخواد کار کنه یه عقب گرد براش به حساب میاد ، این لحن خوندن ، این مدل تنظیم ، واسه زمان ژاکت کارآیی داشت
گوه نخور بابا ..
عقب گرد رو امثالی مثل یزدانی دارن ..
این یکی از ترک های البومه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ..
نه بابا آلبوم که فقط شعر کلاسیکه.صفا توش شعر نداره اصلا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو کنترل کن هانی ، این کاری که چاوشی الان بهش رسیده رو یزدانی 20 سال پیش تمومش کرده ، هنوز جای روضه خونی ها با سرلک و ناله های شهرزاد زخمه ، بعد میای واسه من از این کاری که چند سطح پایین تر از چاوشی تشریف داره دفاع می کنی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خودتم اروم باش.اصن همه اروم باشین به حرف من گوش کنید : اقا لینک فیلم رستاخیزو میخوام(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی واسه من تو پرچم سفید خلاصه میشه ، هنوزم که هنوز درگیر عوض کردن خودش تشریف داره ، این همه تغییر اونم واسه کسی که به نوعی جریان ساز تشریف داره تو گنداب موسیقی کشور اگه عقب گرد نیست پس چی می تونه باشه
نازنین ، من آدم کار راه اندازی نیستم که میای نقل می گیری و درخواست می دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو گوه میخوری اصا دهنتو وا میکنی راجع به ترکی که مال شونصد سال پیشه خود خواننده رضایت به پخش نداره میای یه ژوری صوبت میکنی راجع به کل کارنامه ش گو خوری میکنی ..
بعد ژالبه میای از اون طرف حشمت کور نوه میشی خواننده خودتونو نمیگی که چپ و راس هفته ای ویدیو و آهنگ میده اصلا کسی نمیشنوه یه ژوری ازش دفاع میکنی آدم عنش میگیره خواننده ت بگو همون بهتره بره خایه مالی سینما تو هر مراسمی بخونه تئاتر بازی کنه آلبومشم شیش ماهه نیمیدونم از ترس شی شی بنداره تو کیون خر ..
نقل قول:
تو گاویی که هنوز نفهمیدی آدم دائم در حال تغییره و هر دفه با شیزهایی حال میکنه و یه ژا ثابت آروم نیمیگیره و دوس داره از هر سوراخی یه بار انگششتشو فرو کنه ..
ولی تلاش میکنه بعد از یه ژایی که هر آدمی خودش میدونه کوژاس به ثبات لازم برسه ..
و کماکان میگم هنر مزرعه بلال نیست که هر سال محصول بهتری بدهد ..
الان توی گاو حال میکنی هر روز 4 صب بشینی عین عن شیشک اینجا پست بذاری و 4 تا کسخل مثل ما بیان بیبینن داری شی شی فوکشر گو خوری میکنی ..
امکان داره 2 سال دیگه به خودت بیای من چه احمق بودن وقت خودمو برای یه مشت فوکخل تر از خودم گذاشتم ..
در مجموع دهنتو ببند گو خوری نکن هم تو و هم کسای دیگه ..
واقعا موسیقی رو گوه گرفته بعد یه شفتفوکایی میان برا ما گو خوری میکنن که دائم زیرش خوابیدن ..
من خودم همه آهنگارو که ارزش پلی خالی داره رو پلی میکنم ..
هر آهنگی هم خوب باشه زودتر از هرکی میایم اینجا میگم رو کسی هم سیخ نیستم ..
بحث کردن با تو فقط آدم رو به زوال عقلی می رسونه ، بیا و عادی رفتار کن ، برو تو اتاقت و به کارات فکر کن ...نقل قول:
کل کارنامه کجا بوده من این آهنگ رو گفتم اومدی کلی جواب دادی ؛ کلی هم جواب شنیدی ...
در ضمن یزدانی که نمیره بگه منو ببرید فلان جا یا فلان نقش رو بهم بدید ، ازش درخواست می کنن و قبول می کنه خیلی ساده ست مساله ...
مثل همه جای دنیا
همی موزن در چون قبلا تو آلبوم 13 همین گو خوری رو داشته و تو آلبوم امیر بی گزند راضی نبودم به اون ترک های شاد که گذاش و البته یک دست نبودن آلبوم و از همین تجربه داره این سری یکدست کار میکنه آلبوم رو اینم بر میگرده به تجربه ش ..
الان بعد این قمار باز در آستانه چهل سالگی میشه قضاوتش کرد که با خودش شن شنده و شیکا میکرده تا حالا ..
خدا نگهت داره واسه عموت..(sm70)(sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتو ببند یوتیوب سرچ کن وارد بحث نشو میاره فیلمو واست ..
دوبله تخمی عربی گذاشتن رو رستاخیر بچه ها دارن ترجمه میکنن ..
.خییلی بی ادبی.تریبت 0 .(sm39)نقل قول:
سرتو کردی زیر لحاف ؛ همه چی رو چاوشی می بینی ،
بیدار شو از خواب هانی خبری نیست ...
به قول خودت آدم همیشه در حال تغییر تشریف داره ، من دو سال دیگه از خواب بلند میشم به خودم میگم اسکل ،
ولی مشکلی نمی بینم تو این که ساعت 4 صبح اینجا باشم و اسپم بزارم ، اونقدی از من گذشته که بدونم چیکار باید بکنم و چیکار نباید بکنم
شاید همین الان من افتادم و تو مردی ؛ تموم میشه و میره ، با بلوک سیمانی ته قصه رو میچینن و میرن
حالا هی بیا و مزخرف تحویل من بده ؛ هی بیا و دری و وری بگو ؛ هی بیا و چشم بسته و مثل این عقب افتاده هایی که انتحاری می بندن به خودش که برن بهشت خودت بنداز زیر این و اون ...
چاوشی هر چی بخونه اینجا نود درصد تا سه روز اول پخش آهنگ تو تعریف و به به غرقش می کنن ، بعد یه هفته می بندن و می زارن کنار ؛
من خودم هم چاوشی گوش میدم خیلی بیشتر از اونکه فکرش رو بکنی ؛ ولی جو نمیدم ؛
از کسی هم بیخودی و دیمی طرفداری و دفاع نمی کنم ،
حالا برو آب خنک بنوش ...
نقل قول:
این فتنه چه نامست که در کـون و مکان است ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژن خوک فردا ژوووون نازنین .. (sm127)
توئیت حذف شده ی علی سورنا خواننده رپ و ارادت او نسبت به چاوشی و بازی با کلمات ترک " جمعه " در قطعه نفس
میلیک حتی علی سورنا که انقد ازش تعریف میکنی به چاوشی فکر میکنه بعد تو شی میگی .. (sm59)
من تا کی با این پستها دهن شما رو ببندم .. :l