ای دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمشم که انگار ناهیدی زده
امیدوارم فقط هاوس و ترنس نباشه (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمشم که انگار ناهیدی زده
امیدوارم فقط هاوس و ترنس نباشه (sm178)
امیر ، سحر محر بود که میخواست آلبوم بده ؟؟ کینگ رکوردز
خبرش رو سرچ میکنم پیدا نکردم
آقا پس اینجور که گفتی این بازی میاد دیگه به زودی ؟
فعلاً تور نوروزینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من نشنیده بگیر ، این سینگل قبل آلبومه (sm155)
پس یعنی رفت احتمالا آخرای فروردین یا اردیبهشتنقل قول:
دمت گرم (sm134)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون آقا احسان فخارنقل قول:
به قول معروف روزمون را ساختی
صبحت به خیر ..
و همچنان (sm10)نقل قول:
من نمیدونم این جوری نگاه میکنه که میخواد چشاشو سیکسیت نشون بده یا من اینطوری میبینم (sm120)
الی توضیح می دهد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
این ها تصاویری از یک گربه روزنامه خوان در تهران است که هر روز با آمدن روزنامه های تازه به آنها زل می زند و به نظر می رسد که آنها را می خواند یا دستکم عکس های شان را تماشا می کند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]