بله مادربردم اینجوریه ؟! گرافیکم اینجوریه ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله مادربردم اینجوریه ؟! گرافیکم اینجوریه ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پس یه مدل جدید و خوب از همین ASUS که در راستای اقتصاد مقاومتی هم باشه بگو که بگیرم (sm120)نقل قول:
تو که میخوای مودم بگیری ایسوس بیا خو خودم یه دونه نو بت میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوس بی خیال شو هم گرونه هم تک و توک دیدم از انتن مینالننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حرف تو دهنم نذار بوزینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه زیادی جدیده هنو الی هم امتحان نکرده میترسم بگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا رئیس (sm19)(sm120)نقل قول:
راست میگه الی .. الان تی پی لینک خودم آنتش یه خط بالاتر از ایسوس هست ..نقل قول:
(sm70)دارم میگم که یکی دو روز قیف بگیر من تست کنم بت میگم مودمو
من از تو مفتم چیزی نمیگیرم (sm2)نقل قول:
خو همون کو کو لینکه چی بود لینکشو بده سفارش بدم زودتر بیاد (sm120)نقل قول:
(sm120) اگر قسمت شد از همی دیجی گرفتی جشنواره یکی بخر 2تا ببر گذاشته باتری الکالاین بگیر حتمن