بهترین گلی که از ایسکو دیدم گلی بود که به دورتموند زمانی که تو مالاگا بود زد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین گلی که از ایسکو دیدم گلی بود که به دورتموند زمانی که تو مالاگا بود زد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم کم داره این بدبخت بعضی از بازیکنان استعداد دارن ولی این خلو چل بازیشاون نابودشون میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همین باالوتلی 3 سال پیش بهترین استعداد اروپا انتخاب شد ولی خلو چل بازیش مانع پیشرفت شده
این کلیپ جدیدش که کتاب زلاتان دستشه و اتو میزنه و میرقصه رو دیدی (sm30)
فک کردی الان میلیاردی میخوام سود کنم ؟(sm120)شریک دارم (sm120)تازه از شانس من ماشین میخواد ارزون بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به محضي كه كاپيتان بشن ميرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم
نه من گفتم (sm70) بعد از ایسکو ویرگول بذارنقل قول:
اره کلیپ رو دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)هر ماشین 1 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از 2011 که سسک و نصری رفتن از لحاظ فوتبالی یه عقب گرد داشتیم که دلیلش کمبود نیروی انسانی توانمند بود درس میشه این مشکل (sm70)نقل قول:
زارت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]