(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خب آروم آروم میگم ^_^نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ســلــآم هــآدی ✿نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
: ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بــرآت کــلــی خـــریــد کــردم پریروزتــون مـبــآرک ✿
امـیــدوارم : (نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از تمام جهان
به خانه بر می گردی
در را که باز می کنی
چراغ را که خودت روشن می کنی
یعنی تنهایی....
امیدوارم چراغ تاپیکتون همیشه روشن بمونه ^_^
بــآشــه شــمـــآ تــشــریــف بــیــآرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شھرزاد نیستــــمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ھر شب
با قصہ ای تازه
دلتنگے ھا را
خواب میکنم ....
نوید ،ارتش بهت خوش بگذره : ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا سفارش میکنم بهت بستنی هم بدن : ))
الان کنار شماها شادم بیا جبران کن : )) ❤نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میــنــآ جــآن ❤ خوشحالم که اینجا میبینمت ❤نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نــویـــد واقــعا کــآدوی روز مــرد از نامــزدت چــی گــرفتــی ؟!
تـــو اداره از هـــر کــی پــرســیــدم خــآنمت چــی گــرفــته،دلـش خــون بــود : ))
مـیــگــفــت دلــت خــوشــه هـــا :/
از جـیــب خــودم بــه خــودم!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
میــنــآ !
تــو چـــی کــآدو دادی؟!
مینا مامانیییییی کادو من کو پس؟؟؟؟(sm142)(sm142)(sm172)(sm74)
باشه من زیاد میام تهران همین هفته پیش اونجا بودم ولی از کجا تو رو میشه پیدا کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جفت پوتین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عینک آفتابی خریدم براشنقل قول:
روز قبلش شکسته بود عینکش فکر کنم عمدا شکوند که جای جوراب مجبور شم تو خرج بیوفتم البته شوخی بود چون بچه م کلی سورپرایز شد به عبارتی ذوق مرگ(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از زنهات باید کادو بگیری به مامانی چه مربوط(sm2)