شب عیده ، همه رفتن دنبال خرید و ... هزار تا بدبختی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شب عیده ، همه رفتن دنبال خرید و ... هزار تا بدبختی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر جا نیست به خدا
مردم همین هفته اخر تازه یادشون میوفته برن خرید (sm120)
پست سرشبی لایک نمیخوره که
ایرانی جماعت انگار باید همه کاراشو دقیقه 90 انجام بده (sm120) یارو همچین میگه کارا رو باید قبل عید تموم کنیم که انگار بیفته بعد عید چی میشه (sm120)نقل قول:
البته منم همینطوری بودم که امسال راحتم (sm120)
واسه تو سر شبه .. الی تا 5 دقیقه داره دخترای پادشاهو میشماره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفت سین من تویی
من فقط تورو میخوام (sm50)
من اصلا درک نمیکنم چیکار میکنن اینا خه ... همچینم جدی میگیرن انگار یه روز اونور عید چی میشه مثلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه یارو رفته اتاق پرو شرتی سوتینی چیزی ... ، کیون لخت و ممه لخت ، گوشی برداره پُست محسن لایک کنه ؟ (sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
ایرانی است دیگر (sm120)نقل قول: