هنر تو شماعی زاده و برداران شبپره خلاصه شده است و بس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنر تو شماعی زاده و برداران شبپره خلاصه شده است و بس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)این حرفتو نشنیده میگیرمنقل قول:
عشق است استاد کاوه یغمایی (sm19)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو غمگین و گیج و بیتابم
چند وقته شبا نمیخوابم
دیگه تو راه نرو رو اعصابم
من خودم بیقرارم این روزا
کی میگه تو همیشه باهامی
یا همونی که میخوامی
تو همون درد بی سرانجامی
که بهش من دچارم ، این روزا ... (sm118)
(sm2)من ازش درخواست کردم کردم وگرنه نمیومد (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی _کلافه
(sm118)
این که مه نیست دود سیگار
قاب عکست هنوز رو دیوار
خوب نگاه کن ببین چطور داره
میگذره روزگارم
با من از زلف یار صحبت کن
از زمان قرار صحبت کن
یه کمی از بهار صحبت کن
خشک و بی برگ و بارم ... (sm118)
بچه ها من ویندوزم اینجوری شده چیکار کنم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کسی از ک.ون پره صحبت کرد (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]