میترسم از خودم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میترسم از خودم (sm120)
میرسم به پرواز کن ... (شاهکار حسن علیشیری) (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به الانش ندارم الان دیگه ریده(sm3) (sm2)خیلی پیر شده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم از کارنامه هنریش حرف میزنم (sm70)
سجاد خوشگله اومده ....(sm118)
گردنم شکست بگین چجوری درست میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک...ی...ر تو کارنامه ی هنریش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلید راست کن تیک lock taskbar رو بردار بکشش بزارش پایین دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر منم تو کارنامه خودت (sm2)نقل قول: