(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش مربی خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
واسه تولد امسال محسن یه فکری تو ذهنمه ، عملیش کنم عالی میشه (sm51)
ولی ببین ” من ” ازت نمیگذرم همین(sm50)
خوب است! همیشه به خوشی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادت مبسوط داریم خدمتشون (sm120)
(sm2)بذار حدس بزنم زنگی میزنی تهرون دخترا تو تجریش جم شن بعد توام بری تهرونو بهم بریزی (sm2)
10 دقیقه تا صلات ظهر
موندم رفتم اونجا چه جوری نماز بخونم (sm120) ( فخر نماز خوندن تو بورلی (sm2) )
وسط خیابون میخونم فیلم بگیرن معروف شم (sm2)
زنده باشی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار مشخصه ک به پیرهن آبی ها ارادت داری
(sm2)فردا میتینگ داریم با چاوشیستا (sm120)نقل قول:
برنامه ای که تو ذهنمه یه آهنگ 5،6 صدائه برای محسنه . شعر و ملودی و تنظیم و میکس و مسترینگ هم از بچه های خودمون باشه . یه کار شاخ بسازیم (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]