چند روزه مهمون داریم از کار و زندگی افتادیم...یه فیلم نت.نستیم ببینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند روزه مهمون داریم از کار و زندگی افتادیم...یه فیلم نت.نستیم ببینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مواظب باش تحت تاثیر قهرمان سریال قرار نگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ما از اونورم کم کردن (sm14) 8 بود کردن 7 (sm14) خیلی ستم شد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل که بعید میدونم امسال سوراخ دفاعتون پر شه ...ولی امسال رد کنین سال بعد دفاعتونم خوب میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یه چیزی موندم الان شما تخطی از فرپلی مالی نکردین؟(sm120)
(sm2)چرا چطوره مگه؟نقل قول:
اون زمان که من از این شرکت نت گرفتم ساعت 12تا 7.5 بود بعد کردنش 1تا 7.5 بعد شد 1.5 تا 7.5 الانم که شده 2 تا 7 (sm120)چند ماه پیش رفتم شرکت گفتم میخوام تخلیه کنم برم از یه جا دیگه نت بگیرم گفتن نرو 1 ماه بهت اینترنت رایگان میدیم منصرفم کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1900 اصن صحنه نداره بشین با مهمونا ببین (sm120)نقل قول:
البته 2 تا دول کودک داره با یه سینه در حال شیر دادن (sm2)
چی داری تو؟برا ما هم 1 تا 8 بود کردن 2 تا 7(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میگی؟کاش زودتر گفته بودی؟اون WOMAN چه طو؟(sm120)نقل قول:
اکبر از اررو خوشت اومد ؟(sm120)نقل قول: