[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
اندر حکایات لنگی رئالی (sm2)رو به قبله دست به دعا جلوی تیلفیزیون (sm2) خدایا اگه استقلال بارسا ببازن قول میدم آدم شم (sm2)آها دستتاتو ببر بالا زار بزن ها کمه کمه آها ماشالله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه عنتر مرد 50ساله رو اسکل میکنه دیوث(sm3)
برش نداده فک کنم (sm50) میگفت سر حفره رو بخیه میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموکسی سیلین هم داده .....اما آمپولشو نمیزنم باو 6 تا ...من یادم میاد یه بار پلی سیلین زدم تا یه هفته نمیتونستم راه کنم حالا برم 6 تا بزنم (sm2)
افق نگاه تو مثل آسمون لاجوردیه
تو قطبم قدم زدن با تو مثل حس کویر گردیه ... (sm50)
تـو ضـربه خـوردی مـن زمـین خـوردم
تـب مـیکنی این مـرد مـیمیره
بالای شـهر ابرا که مـیبارن
پایـین شـهر رو آب مـیگیره ... (sm50)
آی خدا (sm74)
خدا در روستای ما کشاورز استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو از تلخی دنیا سیرم
نگو میرم نگو که میمیرم
(sm81)
وقتی آغوش رفاقت یه تله س
حرف هفت تیر پر باور کن
وقتی هر نفس میشه شکل قفس
حرف هفت تیر پر باور کن ... (sm50)