روز گذشته در شهر موصل عراق که هنوز در تسلط نیروهای داعش است، 5 نفر از شهروندان این شهر توسط نیروهای دولت اسلامی به جرم استفاده از توالت فرنگی شلاق زده شدند.
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
روز گذشته در شهر موصل عراق که هنوز در تسلط نیروهای داعش است، 5 نفر از شهروندان این شهر توسط نیروهای دولت اسلامی به جرم استفاده از توالت فرنگی شلاق زده شدند.
(sm2)
دوستان ی سوال ؟ کسی میدونه روش دانلود این فایل چه شکلی (sm81) سواد نداریم والا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیدی بت داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من یادم بشه بعد عید بدم کارتشو باطل کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارشو نگا خجالتم نمیکشه (sm2)
ها بیا برو فرهنگ توالت ایرانی رو گسترش بده (sm2) بشناسان به جهانیان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار download رو بزن ، صفحه بعد waiting 20 sec میاد ، بعد لینک میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم تا بشینم بریزن تو خونه ببرتنم اتیشم بزنن دیوثا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومش؟ فرق نداره؟ دو تا download هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش سر ِ همین ایدز نیکول ، امیر مختار و الی مالک ِ اُشتر از هم جدا میشن و خلافت فروم از دست میره (sm120)
البته فک کنم به خاطر پرسیدن ادرس توالت فرنگی شلاقشون زدن ، روش مخ زنیه من داره جهانی میشه(sm2)