آی دورَه...(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
آی دورَه...(sm98)
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
عینک دودی ام از تــــو متلک می انداخت
بعد هر ----- ، مرا عشق به شک می انداخت
خواندم و خواندی ام از کفر هزاران آیه
بعد بر بـــاد شدم با موتــــور همسایه
(sm50)
تازگیا همه کلفت شدند
(sm27)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده بای الی ، دیزاین بای حامتین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
عليرضا روشن
موسيقى پاپ را دوست نمى دارم، سليقه ام نيست. كارى هم به صدا و چيزهايي كه مى خواند ندارم،
اما اين محسن چاوشي چه گل پسرى ست. من البته او را نمى شناسم، بلكه از روي نوشته هايش در فيس بوكش عرض مى كنم.
حرف هايش را دقيق مى گويد و عوام فريبى نمى كند.
(sm120)