-
گفتوگوی تلویزیونی روحانی با موضوع مذاکرات هستهای امروز برگزار میشود.
پس از تایید نهایی دستیابی ایران و 1+5 به جمعبندی نهایی در مذاکرات هستهای، گفتوگوی تلویزیونی حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور امروز برگزار میشود.
این نشست به صورت زنده از شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی کشور به صورت زنده پخش خواهد شد.
-
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از "یک دیپلمات ارشد غربی" گفته است که ایران و مذاکره کنندگان بین المللی به توافق رسیده اند. به گفته این منبع، این توافق شامل مصالحه بین مواضع ایران و آمریکاست و دز جمله در آن آمده است که بازرسان سازمان انرژی اتمی در جریان نظارت بر فعالیت اتمی ایران مجاز به پافشاری برای بازدید مراکز نظامی هستند. پیشتر تلویزیون دولتی ایران چنین اجازه ای را مردود دانسته بود.
امیدوارم اینطوری نباشه وگرنه همین مجلس خودمون توافق رو رد میکنه ...
-
الان که دارم می نویسم :
یک مفت خور جیره حور کوتاه نظر کودن رو به روی من نشته و داره زر زر می کنه می گه : توافق مبارک اون هایی باشه که توافق کردند
یعنی اگه می شد چنان سرتا پاش را قهوه ای می کردم که دیگه این طوری حرف نزنه ، مرتیکه جیره خور(sm3)
الان هم رفته رو کانال سخنرانی و داره یک حرف هایی میزنه فقط باید رید بهش یا خندید بهش با این حرف هاش(sm9)
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
توافق هسته ای
ظریف بده بسته ای
-
-
امشب خوبه ؟ یا شب جومعه ؟؟ (sm51)
-
خبر بدین قبلش فقط تا آماده شیم
-
امضای توافقنامه ایران و آژانس
یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، پس ازدیدار با علی اکبر صالحی از توافق با ایران بر سر ابعاد نظامی احتمالی خبرداد.
وی در جمع خبرنگاران در مقابل هتل کوبورگ گفت: این نقشه راه روندی را شروع می کند که تا انتهای سال ٢٠١٥ است. جلسه های فنی و تدابیر فنی انجام می شود و توافق جداگانه در خصوص پارچین انجام خواهد شد.
مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: تدابیر و جلسات فنی بین دو طرف انجام خواهد شد و ایران باید در مورد مسایل پاسخ داده نشده توضیحات ارائه دهد .
وی ادامه داد: تسلسلی از یک سری فعالیت های آینده مشخص شد.
آمانو اعلام کرد: قرار است برآورد نهایی در مورد جنبه های احتمالی نظامی فعالیت های هسته ای ایران را در دسامبر 2015 به شورای حکام ارائه دهم تا ان ها نیز به روز شوند.
-
سلام
این پیروزی رو به تمام مردم ی که ناخواسته دچار این بدبختیهای چندین ساله دست و پنچه نرم میکردند تبریک میگم .امیدوارم وضع بهتری رو داشته باشیم