نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m اول اسممه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m اول اسممه (sm120)
(sm54)
عع پس تندیس چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم ؟(sm128)
(sm25)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم روزه گرفتت ؟(sm120)(sm10)
(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همین تریبون اعلام میکنم پست فجیع من در رابطه با برتر دونستن مسی به رونالدو تحت تاثیر استکبار فوتبالی بارسا قرار داشته و هدف من هم خر کردن اونا برای دادن سانچز به تیم محبوبم بوده و هیچ غرض دیگه ای
نداشتم.
من از همینجا از مقام معظم رهبری - خانواده معظم شهدا و دوس دارن رئال و بلاخص جناب اقای احمد حبیب نژاد پوزش می طلیم
امید است این بزرگ واران با منش قهرمانی و جوانمردی خود خطای این بنده حقیر رو ببخشن
یه هوداری گول خورده (sm25)
10 تبر 1393
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقل ! تیم 2010 آرژانیتن رو میگم
امیدوارم 2.1 خرید هم همون موقع اعلام کنننقل قول:
رقبا دارن حسابی خودشونو تقویت میکنن (sm25)
(sm54)
کفش های فصل بعد برای بازیکنان ارسنال که اسپانسرشون پوماست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا به سران رئال گفته که میخواد این تابستون این تیم رو ترک کنه
سلام(sm10)نقل قول:
خسته ام(sm25)
(sm25)(sm74)نقل قول:
(sm98)
(sm25)
(sm89)
(sm27)
با اختلاف همه خوابن (sm120)
مهمان(sm120)
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (14 کاربران و 12 مهمان ها)
kamyab، Armila، blueheart+، Ghavam، HO33E!N+، HOSSEIN+، Maryam، mehran، Milad، MIRLORD، mohammad، tandis_m، totti(sm25)
نذر کرده ام
یک روزی که خوشحال تر بودم
بیایم و بنویسم که
زندگی را باید با لذت خورد
که ضربه های روی سر را باید آرام بوسید
و بعد لبخند زد و دوباره با شوق راه افتاد
یک روزی که خوشحال تر بودم
می آیم و می نویسم که
" این نیز بگذرد "
اخوان ثالث
نزدیک افطاره حال ندارن تایپ کنن دیگه(sm59)نقل قول:
عــاشق روزهایی هستـم که مهــربان می شوی...
حتی اگر نفهـمم چــرا...
.
سید علــی صالـحی
تو چطوری؟(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی دوباره(sm10)
رئیس مافیا کیه
اردشیره بوتاکسیه(sm120)
یادم نبود روزه ام و نباید پشت سر اردشیر صحبت کنم(sm120)
اردشیر حلالم کن(sm120)
آرمیلا سریالایی که پیشنهاد دادم دیدی ؟!
مرسییی من بد نیستم تو خوبی؟ شعر جدید چه خبر؟ (sm87)نقل قول:
نه هنوز فرصت نشده چیزی دانلود کنم گفتی کدوم از بقیه بهتره؟نقل قول:
خوب خووووووووووب .. شعر جدید هم فیس بوک میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80% پست ها راجع به اینه که کی از کی بهتره کی از کی بدتره(sm70)
چه سبکی میخوای ببینی ؟!نقل قول:
(sm70)نقل قول:
من فیسبوک ندارم بیام بخونم تو سایت هم بزار وقت کردی(sm67)نقل قول:
فقط خیلی خشن و خون و خونریزی نباشه لدفا(sm59)نقل قول:
یه پارو یه قایق یک چمدون خاطره
دل میزنم به دریا اسمتو یادم بره
یادم بره چجوری قلبمو بت سپردم
چطور ازم بریدی چجوری غصه خوردم
می خوام برم به دریا آرامشو ببینم
تو جزر و مد و طوفان تو قایقم بشینم
می خوام برم به جایی که غصه توش نباشه
نهنگ ها دل ببندن آسمون آبی باشه
نمی دونم که میشه یه روزی دل ببندم
مثل تموم دنیا منم یه روز بخندم
یا قسمتم همینه تو غصه پر پر بشم
دل بزنم به دریا گم بشه آرامشم
یه پارو یه قایق یک چمدون خاطره
چطور میشه که اسمت از توی ذهنم بره
Sherlockنقل قول:
Suits
The Big Bang Theory
Two and a Half Men
Anger Management
(sm25)
یه پارو یه قایق یک چمدون خاطرهنقل قول:
چطور میشه که اسمت از توی ذهنم بره(sm74)
مرسییییییییی احمد خیلی خوب بوود(sm72)
دست درد نکنهنقل قول:
حسین هم میگفت بریکینگ بد تو هم بین اینا میتونی یکیو که به نظرت از بقیه بهتره رو انتخاب کنی؟