خرجش زیاده ها
من خودم نگرفتم هنوز نزدیک 200 اب میخوره انتنش
نمایش نسخه قابل چاپ
خرجش زیاده ها
من خودم نگرفتم هنوز نزدیک 200 اب میخوره انتنش
واقعا ؟! (sm74) پس فعلا صبر کن ببینم خودش سیگنالش چطوره اگه خوب بود ولش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 تومن خیلی گرونه .. یه آنتنه دیگه . (sm172)
بالا پشت بوم وصل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی سیم میخوره میاد تو خونه وصل میشه ؟ اگه اینجوری باشه پس خیلیم خوبه ولی یه خورده گرونه 50 تومن بود خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت دقیقشو برام دربیار بعدا اگرم خودت خواستی بگیری بهم بگو
اره سیم می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول تو دستو بالم نیست حتی مودمشو بخرم تو میگی بدوش ؟ (sm2) دیوث, مرغابیه ابی
نکنه قیمتش ارزون تره تو میخوای یه چیزی هم سود کنی روش (sm2)نقل قول:
(sm81)
نه 200 تموم میشه برات با سیمو تبدیلو اینانقل قول:
(sm2)
اگه یه دست عاشق یه شب پناه من شد
فردا عذاب جاده شکنجه گاه من شد
(sm50)