یه صفایی دادم یه ویندوزم (sm120)
خیلی سنگین شده بود 1 گیگ فضای خالی داشت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه صفایی دادم یه ویندوزم (sm120)
خیلی سنگین شده بود 1 گیگ فضای خالی داشت (sm2)
دست کن تو شورتت گیرندش میاد دستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم کار دلش سادگیه/روبروش جاده ی چل سالگیه
خودوشو گرفته تو آغوشش/کوله بار غربتش رو دوشش
مرهم دلای پر زخمه صداش/بی قراره ، متلاطمه مث
رود کارونه که با خستگیاش/داره میجنگه به دریا برسه
شاهچراغ جفت چشماش هرشب/واسه ی گمشده ها فانوسه
دلش آروم و خیالش تخته/آخه قلبش خود اقیانوسه
واسه ی گلاب گریه هاش خدا/گلای باغ بهشتو چیده
موقعه ی خلقتش انگار خدا/گوشه ی حنجره شو بوسیده
روز آزادی و انقلابشه/وقتی دستش به عدالت برسه
از توو پس کوچه ی تجریش دلش/داره میره به رسالت برسه
شاهچراغ جفت چشماش هر شب/واسه ی گمشده ها فانوسه
دلش آروم و خیالش تخته/آخه قلبش خود اقیانوسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همخواب پیانو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بز چیزی که نمیدونی گوه میخوری بیخود تف میدی ..
ای بابا میگم اونی که تو گذاشتی چه قیمتی بود دیوث .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 200 تومنیه بود تا پول جمع کنم بعدا بت بدم بگیری برام اگه نه که عکس 200 تومنی رو بفرست (sm120)
من چیزی نمیدونم دیوث .. حیف دانلودش کردم رفت .. (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور سافت 98 قویه سرعت دانلودش بین 300 تا 400 بود برام ولی اون لینک باران 400 تا 500
حالا هی گوه بخور (sm2)
سینجول کشافت برو بتوپ کپه مرگتو بزار دیه (sm2)بچه الان وقت خوابته برو مسواکتو بزن بکپ(sm2)
Alireza Azar - Maadian (sm50)