هر وقت خواستی بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت خواستی بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا بود کلیه که نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکمه های کنده
اعتصاب خنده ... (sm50)
خو دیوث با 2-3 میلیون قسط من بیام اونجا چیکار کنم (sm2) الان تو واسم یه دونه ساندویچ هم بخوای بگیری نمیتونم ازت قبول کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک شکنجه در کنجنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضربه ی کشنده... (sm50)
کندی چارمز اومده ایران (sm54)
مهم نیست - هر چی بخوای اینجا برات ردیف میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو خواستم بگم میترسم بیام اونجا لختم کنی (sm2)نقل قول:
گیرم در دیزی بازه، گربه باید شعور داشته باشه (sm2)نقل قول:
(sm30)تف تو اون روحت (sm2)