بت گفتم معتاد شدی؟ جواب ندادی (sm120)الان برام سواله چی میکشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بت گفتم معتاد شدی؟ جواب ندادی (sm120)الان برام سواله چی میکشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر قشنگ بازی کرده بود ...خیلی بازیگر خوبیه (sm120)نقل قول:
دیوثا ریدن به سریال قراره تو فصل دوم از بازیگرای جدید و داستان جدید استفاده کنن متئو هم نیست (sm120)
(sm120) (sm98)(sm120)(sm142)
چقدر از این اواتارات بدم میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارش رو عوض کرد دهنت رو سرویس میکنم (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم ...نه هنو ولی شاید بشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) وحید بیا چهارراه ملاصدرا بهت بگم (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملاد اراکی(sm89)نقل قول:
باید هر فصل یه پروندشونُ نشون میداد متئو حیف بود(sm120)مجتبی میگه فصل 2 برد پیته(sm77)(sm120)نقل قول: