(sm120)حتی اگر همه کره زمین هم باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگر زمین در ست چپم و مریخ در دست راستم بذارین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)حتی اگر همه کره زمین هم باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگر زمین در ست چپم و مریخ در دست راستم بذارین
نمیدونستم متئو توش بازی کرده دانلود کردم دیدم متئو تو سریال ه تو کیونم عروسی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا شخصیت مثبتی نیست مخصوصا تو فصل اخر که دیگه کلا از چشمم افتاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل بعد رایگان میره خونقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروس هم شرایطش مث خدیرا بود مجبور شدن بفروشنش
یا تمدید کنه که بعیده یا باید بره
خدیرا بره بایرن ما هم بریم مارتینز رو بگیریم (sm155)
علی دایی رو من اصن جزو ادمیزاد حساب نمیکنم (sm120)نقل قول:
(sm120)فصل اخر نشون میده چقد حکومت کردن از تصرف کردن سخت ترهنقل قول:
حکومت کردن و اداره کشور واقعا کار سختیه برخلاف انقلاب کردن مشکل از کالیسی نیس
(sm120)ولی من تو رو حسابی میکنمنقل قول:
هاوی مارتینز زیاد بازی با پاش خوب نیست واسه همین گودزیلا بازی بش زیاد نمیده (sm120)ولی به درد شما عجیب میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوب میکنم توی کیونت اگه خدیرا بره(sm141)نقل قول:
اوه اوه ندیدی (sm25)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مینی سریال فوق العاده از این جنایی های خفن 10 قسمت هم بیشتر نیست
شخصیت پردازیش عالیه و بر اساس داستان واقعیه
از IMDB هم امتیاز 9.1 گرفته
حتما ببین