محسن چه قشنگ و مرموزانه جواب خیلی چیزارو داده
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن چه قشنگ و مرموزانه جواب خیلی چیزارو داده
وسط مصاحبه کم مونده به یارو بگه خفه شو سوال اینقدر نپرس(sm2)
ایمان من ،
در حلقه ی ،
هندسه ی اندام توست ... (sm50)
(sm50)
رضا دیوث .. (sm2) میگم این مودمه مثلا وصل کردم سرویس گرفتم دانلود کنم باید مودم اصلی رو خاموش کنم بعد ازینکه سرویس گرفتم ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکن بگیر بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همزمان از هر دوتاش میشه استفاده کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی کارت شبکه ای که لازم نداری رو خاموش کنی فقط از یکی دانلود کنی بدون اینکه مودمو در بیاری یا خاموش کنی
آخه چجوری میشه مثلا من 1 گیگ میخوام دانلود کنم از کجا باید بفهمم از کدوم نت داره استفاده میکنه ؟! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اینکه اون یکیم روشن باشه که نمیشه .. (sm54)
آها شبکه lan منظورته دیگه که کلیک میکنی قطع میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]