واقعا چرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا چرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدمش (sm120)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)موزیک متنو داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر همونم شده باید دان کنیم (sm50)
من هنوز فیلم روسی رو ندیدم کاورشو دیدی ؟ اونم یه اسکلت نهنگ معلوم نیس چیه اونجا هس
حالا ببینم این اسم چرا برای هر دو فیلم مشترکه
اره کاور اونو دیدم اول اشباه فکر کردم همونه!نقل قول:
ظاهرا اسم فیلما برگرفته از یه افسانه به همین نام
انگلیسیش البته بهتر توضیح داده
(sm120)حالا چرا اون فیلم روسی که درامم هس این اسمو داره خدا داندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اون تنها فیلم نیست! الان IMDB نگاه کردم چند تا فیلم دیگه با این اسم پیدا کردم (sm120)نقل قول:
ولی راجع به اون روسی اینو یکی نوشته
"سر راست ترین و دم دستی ترین تعریف "لویاتان" میشه کالبد و پیکر یه جامعه که همه اعضا اون رو تشکیل دادن که وظایف تعریف شده ای داره که فک نکنم کسی حوصله شنیدنش رو داشته باشه
که البته اینم از اسم هیولایی اساطیری که مثل و مانندی نداره و از دریا سرک میکشه گرفته شده
جالب اینکه تو فیلم به هردوش اشاره شده "
محسن اهوازِ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی بد نیس باو معمولا با بزرگا شوخی میکنند ، ولی این که محسن یه نقطه ضعف بزرگ داره همون کنسرتشه لاشیا هم هی انگشت تو این زخم ما میکنن