من 150 تا داشتم کتاب شعرمو چاپ میکردم چکمه پالتو لباس مارک و ... میخریدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من 150 تا داشتم کتاب شعرمو چاپ میکردم چکمه پالتو لباس مارک و ... میخریدم(sm2)
ارایشی رو جا انداختی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر میگی مگه ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی سپهری یا ملی یوشیج ؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یکی پیدا نمیشه یه 150 میلیون نفری به ما بده ؟(sm172)
مهدی
کامارو از دیروز تا امروز (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو با غیره بود..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واجب شد یه تاپیک بزنیم با این عنوان: من اگه 150 میلیون داشتم........نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای انجمن خیریه بزنیم؟؟ 150 تا جمع کنیم؟؟؟ به عنوان تبلیغات هم رو در و دیوار میزنیم با 150 میلیون چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گیر ما نمیاد (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]