په چطور انقد زیر قیمت .. واقعا کار نکرده ست ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
په چطور انقد زیر قیمت .. واقعا کار نکرده ست ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ، خیلی سخته ، خیلی سخت ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باکتریِ ایسوس قالب کن، واسه چی انقد تو سر مال میزنی؟! (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نو دیگه همشون با گارانتی 1 ساله و کارت طلایی - هدف پاس کردن چک هاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من دو ساله فن لپ تاپم سوخته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخام بدم بیرون درست کنن میگن 120-130 در حالی که قیمت خود قطعه 28 تومنه!!! میتونم خودم عوضش کنم یا کار حرفه ایاست؟ کسی عوض کرده تا حالا؟
قسط هم میدی ؟! (sm74)نقل قول:
کار پیچیده ای نیست ولی دردسر زیاد داره خودت یکی بگیر بده یه تعمیرکار آشنا برات ببندشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرینقل قول:
منظورم این بود که قسطی هم میدی ؟ شاید ازت گرفتم (sm50)نقل قول:
اینجوری نگو من از تو دل نازکترم... (sm74)(sm172)نقل قول: