آقا من در جریان نیستم تشکر چیه این وسط روشن کن منو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من در جریان نیستم تشکر چیه این وسط روشن کن منو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید که این چنین شود (sm10)نقل قول:
البته عروسیو قول نمیدم (sm120)
رو که نیست لامصب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال ریدمان تر از پارسال (sm120)
حالا امسال با هشت سین و س تو سال خوبی میشه(sm59)
ببین کی گفتم (sm120)
نمیدونم خیلی خودجوش تشکر کردم همینجوری الکی مثلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یاد من آمد غم دلواپسی
خسته از تکرار ، درد ، بی کَسی
روزگار بد ، کِی به پایان میرسی
اوکی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوریه پنلش مشخص نیست فک نکنم همکاری پست داشته باشه که یه کم سختش میکنه (sm178) اما میبینم چطوریاست یه خبر میدم
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)چرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پی این همه شب , َشب رفته و شب اومده (sm50)نقل قول:
Strawberry_Swing-Coldplay (sm111)