چهره نوستالژيكي هم داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حياتي نميخواد ول كنه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چهره نوستالژيكي هم داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حياتي نميخواد ول كنه؟؟
باران که میبارد تو در راهی
از دشت شب تا باغ بیداری
ازعطر عشق و آشتی لبریز
با ابر و آب و آسمان جاری
(sm2) نظرتان درباره موسیقی سال ۹۳ چیست؟ آیا آلبومی بود که نظرت را جلب کرده باشد؟
اگر از آلبوم بابک جهانبخش تعریف کنم چون آلبومی بوده که خودم هم در آن کار کردم یکم صحیح نیست. ولی در کل فکر می کنم که امسال آن آلبومی که خیلی مردم ازآن استقبال کنند به صورت گسترده وجود نداشته! تا اینجا پرفروش ترین آلبوم، آلبوم بابک جهانبخش بوده است.
ممر امشب که نمیاد اهنگ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره با این جدیدا قابل قیاس نبود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم برنامه داره خبر مرگ این عاقارم بده بعد تو اوج بکشه کنار (sm120)
چه بارون قشنگیه(sm50)
حافظیه رو برا تحویل سال بستن ملت برن شاهچراغ (sm2)(sm3)
(sm2)
هر کاری بگی از این دیوصا بر میاد (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغزم داریم اونجا ؟؟(sm30)
(sm30)
مشکلات معیشتی (sm2)