یادش بخیر خیلی خارجی کار شده ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر خیلی خارجی کار شده ...
استاد قمیشی موسیقی دان و تحصیل کرده royal society of art از بریتانیاست ، ایشون نوازنده آهنگ ساز تنظیم کننده خواننده و ترانه سرا هستند !
اولین آهنگ ساخته شده ی ایشون در سن 14 سالگی تقریبا 50 60 سال پیش در اون زمان از رادیو پخش میشد !
چطوری به خودتون اجازه میدین که استاد قمیشی رو با کسی مثل چاووشی مقایسه کنید ؟؟؟
(sm2) عسلامو نیگا جان من شده بلای مملکت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو به این بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط navidminbashi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"محمدحسین حیدری، ژورنالیست"
استاد قمیشی ... (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط navidminbashi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)از مقداد بعید بود مث دیجی سر کیسه کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه تیغ است که در هر رگ ِ من زخمی از اوست
گر بگویم که تو در خون ِ منی ، بهتان نیست ... (sm50)
رفتم دندون پر کردم .. (sm50)
نوت 7 ..