آیت الله جاودان گفت: صله رحم جزء واجبات درجه اول است و قطع رحم جزء گناهان بسیار بزرگ است. با این حال اگر من به آنجا بروم، گرفتار گناهی میشوم و ممکن است دین مرا به باد دهد، جایز نیست.
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آیت الله جاودان گفت: صله رحم جزء واجبات درجه اول است و قطع رحم جزء گناهان بسیار بزرگ است. با این حال اگر من به آنجا بروم، گرفتار گناهی میشوم و ممکن است دین مرا به باد دهد، جایز نیست.
(sm120)
(sm27)
جمعه حرف تازهئی برام نداشت،
هر چی بود، پیشتر از اینها گفتهبود!
بوداپس نگیری خیلی چرته
هتل بوداپستُ من 5ماه پیش دیدم که (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشغال محضِ من موندم چطوری به اینا جایزه میدن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه حسن... خدایش بیامرزاد (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm111)
کیروش از سرمربیگری تیمملی کناره گیری کرد
رئیس فدراسیون فوتبال از خداحافظی با سرمربی پرتغالی تیم ملی پس از دو دیدار دوستانه با سوئد و شیلی خبر داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" از تسنیم، علی کفاشیان با تأیید این خبر اظهار داشت: کیروش فقط در دو بازی دوستانه پیش رو مقابل سوئد و اتریش روی نیمکت تیم ملی مینشیند و پس از آن باید به دنبال یک مربی جدید برای هدایت تیم ملی فوتبال باشیم.
سجاد این چیه