در ضمن محدودیت گزینه هم وجود داره .
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن محدودیت گزینه هم وجود داره .
(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم ممتیر جان ؟ چرا گریه عزیزم ؟ من 30 تا بیشتر گزینه نمیتونم بزارم مشکلت دقیقا چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اصلا اینجوری نمیشه که باید از بین بهترینها محبوبترینهارو میزاشتی تو نظر سنجی
نه اینکه هر کی قبل از انقلاب خونده تو لیست باشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامطیر(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلی ندارم.. قاطی کردی باحال بود(sm120)
من رایمو دادم به اسطوره(sm59)
خب کی محبوب نی اینحا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکردی چی میگم
از بین بهترینها...محبوبترینها
مثلا محبوبیت معین به اندازه گوگوش نبوده که
در ضمن معین قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشت
دوستان ناراحت نشنا یه مثال واضح زدم
داداش هر خواننده ای طرفدار خاص خودشو داره من مجبورم همه رو بزارم تا صدای کسی در نیاد . (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ آپ آپ