حسین چرا ساکتی توهم از این عکسا رو کن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین چرا ساکتی توهم از این عکسا رو کن (sm120)
ایسکو خیلی خوب شده اینا هم دفاعشون تخمیه جواب میده (sm120)حیف بیل نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا وکیلی من چند ساله اینجام ؟تا حالا 10 تا از این عکسا نذاشتم...حالم از این کل کلای کودکانه به هم میخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن(sm120)
بیشتر نگران راموس و هافبک دفاعیم تا بیل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینداختیم برا بیل متئو میخواس برسه یا پیکه یا ماسکی؟(sm120)نقل قول:
من از این عکسا فقط نگاه میکنم گشادیم میاد سیو کنم واسه این روزا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو (sm2)نقل قول:
اگر فردا خوب مثلا رونالدو خوب باشه همونُ میکنیم تو *** حسن اگر بد باشه با این عکسا فقط حیثیت خودمونُ میبریم(sm120)نقل قول:
میلاد یه عکس خوشکل دست جمعی از تیم فعلی نداری؟(sm120)