بله، انشالاه هر روز میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shogai [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله، انشالاه هر روز میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shogai [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز این مجموعه 185 آلبوم داره، درسته ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Uploadboy
کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جایی ندیدم تعداد دقیق آلبوم هاش رو بزنه، نه رو سایت خودش نه رو آمازون، البته خیلی سرچ هم نکردم براش، ولی من 240 تا آلبوم دارم ازش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil1976 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم شما گرم .... میشه هر روز تعداد بیشتری آلبوم به اشتراک بذارید ؟(sm82)
سلام، این آلبوم و چند تا آلبوم دیگه گویا مشکل دارن تو دانلود. تو چند تا آلبوم آخر، بجز A Putumayo World Christmas رو نتونستم دانلود کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز مرتب کردن آلبوم و آپلود کردنش یه مقدار وقت گیره، شما همین روزی یکی رو از ما قبول کنید (sm176)نقل قول:
خودم امتحان کردم این آلبوم رو، دانلود شد، لطفا دوبار دانلود کنید، احتمالن مشکل از جای دیگه باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط e.faryad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Uploadboy
کیفیت 320
Uploadboy
کیفیت 320