نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من (sm54)
من به این عقیده هستم که کارهای قدیم بیشتر به روح و جسم آدم میشینه تا کارهای امروزی یعنی یه جور دیگه میشه باهاش ارتباط برقرار کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(دلم تنگه از این روزهای بی امید از این شبگردیهای خسته و مایوس
از این تکرار بیهوده دلم تنگه همیشه یک غم و یک درد و یک کابوس
دلم تنگه برادر جان برادر جان دلم تنگه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید مطمئنی با اینا گریه کردی ....؟؟؟؟
اصلا چطور تونستی باهاشون ارتباط برقرار کنی؟؟؟؟؟(sm50)(sm50)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافق...شعرشون ی چیز دیگس(sm50)(sm50)(sm50)
تقدیر... شادمهر (sm127)
هنوز - سیاوش قمیشی
دلتنگی - محسن چاوشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور ارتباطی منظورتونه؟
تنهای تنها - معین
جدایی - معین
لحظه ها - معین
نیایش - داریوش
زمستون - علی عبدالمالکی
عادت - شادمهر عقیلی
تقدیر - شادمهر عقیلی
عروسک - بانو هایده
سلام من هم با آهنگ Westlife soledad گریه کردم 😢😢خیلی دوسش دارم😍😍 عالیه حرف نداره👍👍..