سلام دوست عزیز
مدتیه از ادمین های سایت تو قسمت آلبوم های خریداری شده درخواست میکنم و توجهی نمیکنن، میخواستم از شما درخواست کنم که درصورت امکان آلبوم اعجاز گوگوش با کیفیت flac و 320 برامون بزارید، بی اندازه ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
مدتیه از ادمین های سایت تو قسمت آلبوم های خریداری شده درخواست میکنم و توجهی نمیکنن، میخواستم از شما درخواست کنم که درصورت امکان آلبوم اعجاز گوگوش با کیفیت flac و 320 برامون بزارید، بی اندازه ممنون میشم
سلام
آهنگ کمیاب پوشت شیر رو میخام از گوگوش داری برادر؟
دوست عزیز خواننده ترانه پوست شیر آقای صدا ابی هست.و خانم گوگوش این ترانه رو نخوندن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azad2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره عزیز اینو میدونم ولی بار اول گوگوش خوندش و البته غیر رسمی
من 7 سال پیش داشتمش ولی هاردم دچار مشکل شد و از دست دادمش با خیلی چیزای دیگه...
###### و اینکه اهنگ هایی که توی فایل زیپ گذاشتی play نمیشن و خرابن
پوشه ای که36 مگابایته و چنتا اهنگ عربی که خونده رو میگم
فایلای داخل پوشه مشکلی نداره تست کردم به جز چندتاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط azad2000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی و مرسی ازت برادر
سلام به همه
دسلام دوستان
اگر کسی آلبومهای (320) نیمه گمشده من ، کویر و در امتداد شب را داره برای دانلود بزاره ممنون میشم ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش
دمت گرم خیلی آقایی لطف کردی