آقا اسفندیا پرچمشون بالاست (sm199)(sm48)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا اسفندیا پرچمشون بالاست (sm199)(sm48)
مبارکه هر دو باشه تولدشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من چمه ؟ زبون ندارم ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان عزيزمي (sm30)(sm30)
پس تولد شما هم مبارك عزيز (sm176)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر دو تا رو گفتم .... خودتم ته دلت میخواداااا (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد جفتتون مبارک با ارزوی سلامتی و خوشبختی(sm19)
ما جبران میخوایم ، یالا یالا جبران بکن یالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
یه ساعت دیواری عنابی به رنگ سال هم گرفتم واست (sm70)
نقل قول:
(sm70)
احتمال 99 درصد اونا هم از کسای دیگه ای همین ساعتا رو کادو گرفته بودن داشتن رد میکردن (sm2)
دهنت نوید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر دو تا رو گفتي ولي مهم منظور ِپس پرده بود كه من گرفتم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اين ساعت قديميا دوست دارم (sm14)
منم دقيقا همين فكرو كردم ولي آخه سن بالاها بودن (sm74)
عنابیش که از این جدیدا نیست ، رنگش قهوه ای سوخته بوده ، انقدر اون ساعت اونجا مونده و کسی نخریدتش رنگ پریده الان شده عنابی ، خیالت راحت ساعت باستانی هستش (sm70)نقل قول:
سن بالاها جوون نبودن عایا؟
دل ندارن؟
کسی به سن بالا نباید کادو بده عایا؟
(sm70)
منظورم رو درست گرفتی ولی پس پرده نبود که ....نقل قول:
تو که نمیذاری باهاش آشنا بشیم ... باید اینطوری آشنا بشیم باهاش