چی شد چرا نگا میکنی بگو دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شد چرا نگا میکنی بگو دیگه
برو دو تا گوشی پیدا کن واسه مانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا پیدا کنم...چیز خوب که معرفی میکنم میگی بدرد نمیخوره...بعدشم که هی منو اذیت میکنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...دوتا میخای یا یکی اخه گفتی ما؟
تو دیگه اینقدر تو مسایل جزیی دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه... اگه صزفا این مدل رو میگی که تازه 1هفته ـس خریدم... ولی تو خانواده همه اچ تی سی دارن هیچکدوم مشکل نداشته... خودمم پس از 4سال از سنسیشن به 620 رو کردم و عضو خانواده دیزایر شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) آپ(sm120)
یک و دویست بزار روش ، اکسپریا z3 بخر (sm120)
الکی ذهن بچه مردم را منحرف نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمی بیشتر بزار روش برو Samsung Galaxy Note Edge
بگیر و خلاص .!
می تونی یه نگاهی هم به :
LG G3 - 32GB
بندازی
مگه چند بار پول دادنی هستی، یکبار برای چند سال (sm120)
5
حرف این گوشیو نزنیا مضخرف ترینه اره ی مدت حال میکنیو...ولی بزرگترین عیبش اینه صفحش که اثر انگشت جذب می کنه بخصوص تو قاب سیاهش و می رینه تو گوشی فک کن گوشیتو ب یکی بدی بعد ببینه صفحش پره اثر انگشتاته :دی ...بهترین گوشیا الا لومیا 1020 یا گلگسیا و ایفونن که ایفون خداس هرکی می گه پوله مارکشو می گیره اشتباه گفته ایقد خوش دستو رونن و راحت که ادم میگه نصف سیب دیگشم خودش گاز بزنه(sm2)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]