بهترین رشته هم باشی تا موذی و دزد و مول نباشی فایده نداره یه کم حرومزاده هم باید باشی به این آسونیا نیس ریدم تو این کشور(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین رشته هم باشی تا موذی و دزد و مول نباشی فایده نداره یه کم حرومزاده هم باید باشی به این آسونیا نیس ریدم تو این کشور(sm3)
دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
- (sm70) البته بلانسبت دوستامون در این انجمن. من کلی گفتم وگرنه همه مظلومیم
چیه علیرضا ؟ روزه گرفتت ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این چیزا نباید توجه کنی
منم از این حرفا میزدم
(sm30) هنو تو جامعه نیومدم خبر ندارم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز اگه فک می کنی رتبه ات خوب میشه دبیری بزن نه مهندسی
فکر کردی کار می کنع.. از اینترینت اونحا مفت خوری می کنه و اینجا ول می گردد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بگو من دیگه(sm30)نقل قول:
من که یه کارمند ساده در یک شرکت خصوصی هستم(sm25)
البته یه کم بالاتر از کارمند ساده(sm128)
این بنده خدا خودش ارشد معماریه این حرفو میزنه پند بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین مونده برم دبیر بشم ! میدونم بازار کارش بد نیست (sm128) ولی بیشتر اگه میشه توضیح بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]