مادرشو در میارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مادرشو در میارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوراخ سوراخش میکنن(sm2)نقل قول:
تیم (sm51)استقلاله مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پرسپولیسه(sm128)نقل قول:
صادق توهم که را به را تاپیک اعدام بزن . بابا این همه موضوع خوشت میاد حال ادمو بد کنی
خو شوما نبین هفت تیر که نذاشتم پشت سرت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اینجوری شد را به را اعدامی میذارم کلا سادیسم دارم خخخخخ(sm2)
بت برخورد ؟ رو منظوری نگفتم دوستانه بود کلی گفتم وگرنه هر چی دوس داری بزار از داعش بزار .من هوای دوست جون جونیم خطر اومدم تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دفه بعد تو بیا از اعدامی بزار اونوقت سروکارت با منه خطرم میندازم جانت (sm2)
خودت میدونی خطــــــــــر دیگه اسمش رو خودشه (sm59)
خطر چه خبر ؟یه مدت انجمن سوت و کور بود ولی امشب من و هادی و موسن و خودت به غیر تن دور همییم. خیلی خوبه حیف که سوژه نداریم (sm2)
این اتفاق نه اولین بار نه آخرین بار خواهد بود . حالاها حالاها هم از این دست اخبار خواهیم شنید . کاشکی یکی بود ریشه یابی می کرد . به قول یکی از خواننده ها
خیلیا دخترک 10 ساله رو شاهد بودن
که دزدیدنش اون غریضه رو ساکت کنن
ولی تو درک نمیکنی به خدا درد داره
پدرش هر ثانیه آرزوی مرگ داره
بله مجرم به سزای عملش رسید
ولی دیگه نمیشه تسکین دخترک بشی
حالا که فرقی نداره واسش مجرم کیه
همه ی آدمها رو شبیه مشکل دیده
یا شاید بیخیاله همونی که دل میخواست
ولی حرف دل این دختر حرف خیلیاست
که به خودش میگه من که عصمتو دادم
دیگه چیز خاصی واسه باختن ندارم