راستی حواسم نبود بگم پستای من غیر مفید شوما پست مفید بذار بسم الله...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی حواسم نبود بگم پستای من غیر مفید شوما پست مفید بذار بسم الله...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما جنبه انتقاد نداری چرا عکسات باز نمیشه؟
من حقیقتا حقیقتو میگم یه نگاه به تشکرام هم بندازید تو تاپیکای مفیدتون
آره میدونم داداش جنبه انتقاد دارم ولی نه هر انتقادی(sm128)نقل قول:
عکسا هم که باز میشه شوما با یه مرورگر دیگه تست کنید.(sm10)
بابت تشکر هات هم خیلی ممنونم(sm127)
ممنون ام باز نشدن
خسته نباشید اما فعالیت رو کم کنید
جلوی فعالیتم رو نمیتونم بگیرم(sm128)نقل قول:
نقل قول:
ببین جان این صادق دیوس میبینی تا چند روز سر و کله ش پیدا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بعضی وقتا نشه میکنه کل انجمنو تاپیک میزنه اینجوریه دست خودشم نیست بنده خدا (sm30)(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)