میلاد یه چیزی بگو بابا دلمون پوسید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد یه چیزی بگو بابا دلمون پوسید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا مراقب باش این حشرش زده بالا فاحشه ی همجنس باز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا بیا یه لب بگیریم فدات شم (sm19)
نون منو آجر نکن دیوث (sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) نگفتم علیرضا(sm2) دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خخخخخخخ
یه جوری سه تایی باهم کنار میایم(sm2)
بیا ولی مواظب باش که من تو محل چندتا پرونده لواط دارم(sm2)نقل قول:
یه چندباری به خاطرش دعوام شده زندانم رفتم(sm2)
ناراحت نباش جوری بسازمش که بیاد پیشت بهت پا بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm141)توروخدا نگاش کن خایه مالی رو(sm2) علیرضا نگفتم ؟؟(sm205)نقل قول:
من که خودم زودتر گفتم تو کف علیرضام تو چی میگی این وسط (sm39)