من ازین خوشگلترم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ازین خوشگلترم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بگو چرا اینقدر بهت علاقه دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام که بدجور رفتی تو کف (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها عامو دارم غرق میشم کفی شدم خخخخخخ(sm2) البته تو کف توام(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که نمیخوام ادامه بدم وگرنه داشتم برات پاک کن (sm2)
مثلا چی میخوای بگی هان بگو دیگه دیوث خجالت نکش(sm2)نقل قول:
نمیشه بابا میان میبینن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی بفرست(sm2)نقل قول:
خیلی تو کف گفتنش موندیا میترسم آبت بریزه بیرون (sm30)نقل قول:
نه نترس بریزه هم روی تو میریزه(sm30)نقل قول: