یه مشت اسکلین همه تون ..
موزیک ما گذاشته میخواین واسه 1 دقه تیزر 50 مگ برین دان کنین ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مشت اسکلین همه تون ..
موزیک ما گذاشته میخواین واسه 1 دقه تیزر 50 مگ برین دان کنین ..
آره خوبه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو ویدیو 1080 رو چطور به 4 مگ تبدیل کردی لامصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو medum گذاشتم تازه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس صبر نداشتم وگرنه میتونستم خیلی بهترش کنم ..
منم اوسکولم (sm51) البته توام هستی (sm2)(sm19)نقل قول:
والا تو دیگه خیلی حرفه ای میزنی یعنی خیلی دیوثی در اصل (sm2)نقل قول:
سینجول الان بخوای آهنگ MP3 320 دل کنی حجمش کمتراز 10 مگابایت نمیرسه (sm192) اونوقت من تو کف اینم تو ویدیو 1080 رو به 4 مگ تبدیل کردی (sm2)
سینجول پیام زدم (sm120)
(sm120)نقل قول:
دمت گرم خدا شادت کنه
ینی ویدیوش 1080 صداش کلا 1 مگ بیت ریتش 112 .. (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلود کردم صدا کیفیت پایین بود تصویرم بدرد نمیخورد (sm3)نقل قول:
ردم میکردی گیر میکرد رد نمیشد (sm59)بعدم دیوث برو ج پیام رو بده
خره این صوتی نسخه اصلیشه اینجوره ..