حمیرا به نظر من صدای بهتری نسبت به گوگوش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حمیرا به نظر من صدای بهتری نسبت به گوگوش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرتون قابل احترامه ولی به شخصه از اجرای حمیرا لذت نمیبرم اصلا کنترلی رو اجرای نت ها نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم به شخصه صدای نرم و گرم و بسیار زیبای هلن رو دوست دارم ........ آهنگ تردیدش فوق العدست
آپ آپ آپ آپ
آپ آپ آپ آپ آپ آپ
داداش بیخیال شو دیگه(sm55)
میگن تایپکو فقل کنه و خودتو هم دیلیت کنه ها(sm2)
پارتیم کلفته(sm120)
خخخ اختیار داری برادر , من سه ساله نظرسنجی برگزار میکنم رویه همینجوری بوده و هست , تاپیک برای عزیزانی که از چشمشون دور مونده آپ میشه تا شرکت داده بشن . (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای حمیرانقل قول:
نوع صدای او سوپرانو است. او، شش دانگ کامل صدا را داراست. تحریرهای آوازی وی کاملاً واضح و زیبا و پر قدرت ادا میشود. با تکیه بر نظر اساتید فن، حمیرا توانست با ارائهٔ اثری به نام «صبرم عطا کن»، سبک تازهای را در موسیقی سنتی ایران در موسیقی کلاسیکِ دههٔ ۴۰ خورشیدی پایهگذاری کند و طراوت و تازگی خاصی به موسیقی سنتی ایران ببخشد.
آپ آپ آپ آپ آپ آپ
هایده 85 (sm2)