دروغ نگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دروغ نگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر به شهر، منطقه به منطقه فرق میکنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Re Za Skiey [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پهنای باند 16 مگ عملا محاله... مگه اینکه فاصله ت تا مرکز مخابراتی زیر 500 متر باشه!!
اگه دروغ گفته بودم که دماغم دراز میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه حال داری تایپ کنی(sm120)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر من می گم تهران رفته روی 16 مگابایتنقل قول:
در ضمن تو خیلی از جاها مشکل فاصله زیاد مشترک تا مرکز مخابراتی رو خیلی راحت حل کردن تعداد سوییچ هارو زیاد کردن تا این مشکل حل بشه تهران هم که پایتخته مسلما بهترین امکانات رو داره مشکل برای شهرستانهای کوچیکه که اونا هم کم کم حل میشه
(sm25)
یعنی مثلا الان توی تهران سرعت دانلود چنده؟ من از بچه های همینجا آمار گرفتم، حداکثر سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه بوده که میشه همون 10 مگ تقریبا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Re Za Skiey [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته توی شیراز الان شرکت هایی داریم که تا 12 مگ هم اینترنت میدن ولی باید شرایط خط خیلی رویایی باشه تا جواب بده... اگه نگاه کنی توی تبلیغات شرکت ها هم نوشته شده up to 12 یعنی حداکثر تا 12 مگ بستگی به شرایط خط... در اکثر موارد خط اینقدر جواب نمیده، اگه بخوان rate خط رو بالا ببرن SNR خط میفته، خط قطع و وصل میشه...
به هر حال +adsl2 حداکثر پهنای باندش از حیث نظری تا 25Mbps هس ولی در عمل به ندرت کسی میتونه تا نصف این هم استفاده کنه!
من برای خونه خودمون بیشتر از 2 مگ نتونستم بگیرم (sm74)
(sm166)نقل قول: