حیف صدای استاد هادی کولیوند!!
مگه چه عیبی داره استاد هادی کولیوند با افکت بخونه و صداش به دلمون بشینه؟؟!! واقعا متاسفم برات سازمان فرهنگ و ارشاد که خواننده محبوبم رو به این روز انداختی!استاد هادی کولیوند صدایی فوق العاده دلنشین و خاص داشت...خدا کنه برگرده و با صدای سابق برامون بخونه!من طرفدار استاد محسن چاوشی،هادی کولیوند،رشیدرضایی،عباس قلی تبار،شاهین لطفی،محمدیاوری و تمام کسانی هستم که صدایی شبیه استادچاوشی دارند...
ایمیل من : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان تغییــــــر نکن!!
خيلي خيلي غصه خوردم و متاسف شدم با شنيدن اين آهنگ جديد استاد هادي کوليوند.من طرفدار پروپا قرص ايشون هستم و واقعا عاشق صداي اصليِ ايشون هستم که شباهت خارق العاده اي داره به صداي محسن چاوشيِ عزيز,و به نظر من حتي بهتر از صداي الانِ چاوشي هستش صداي ايشون!من از هادي جان عاجزانه ميخوام که به ما طرفداران , به خاطر مسائلِ پشت پرده ي موسيقيِ ايران پشتِ پا نزنه و رنگ غم و غصه رو به چهره ي من و امثال من نپاشه.هادي جان برگــرد…تغيـير نکن.با صداي قبلي خودت بازم برامون بخون
اميدوارم پيامم به دستت برسه هادي جان.خيلي بدجور دلموشکستي!! التماس ميکنم تغيير نکن.خيلي ها دارن با صداي شبيه چاوشي خوانندگي ميکنن.رشيد رضايي،عباس قلي تبار،محمد ياوري،شاهين لطفي و … که البته خودتم در جرياني ولي با تمام ناملايماتي که از جانب موسيقي ايران متحمل شده اند هنوزم با همون صدا دارن ميخونند و پا پس نکشيدند.تو هم برگرد.به خدا توکل کن و به
آينده اميدوار باش.کاري نکن که آينده ي تو و دنياي من وامثال من تيره و تار بشه.منتظر جوابتم هادي کوليوندِ عزيز
عاجزانه ميخوام ازتون که پيام من رو که از همه ي طرفداراش بيشتر عاشقشم بهش برسونين!من يک شماره از آقاي مهيار هزاوه داشتم که متاسفانه از تو گوشيم پاک شده و با ايشون که دستياراستاد کوليوند هستند گهگاه در ارتباط بودم!!
هــــــــــادي جان تغيـــــــــــــير نکن !! هيچکس از تغيير تو راضي نميشه الّا دشمنات!!!
منتظر جوابتم استاد هادي کوليوند...اينم ايميلم:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق دلسوخته ي صداي تو … سيد حسين محمديان
Weblog : Seyyedbrothers.blogfa.com
E-mail : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-------------------------------------------------