پس مال همونه ! اگه درست نشد هاردتو عوض کن یه دونه سیگیت بگیر یا وسترننقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد نمیخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
پس مال همونه ! اگه درست نشد هاردتو عوض کن یه دونه سیگیت بگیر یا وسترننقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد نمیخوره
اول وسترن خریدم یه هفته نشد سوخت(sm39)شانس آوردم اطلاعاتمو داشتم وگرنه...(sm25)سیگت هارد اولیه(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- هادی کارشناس شده(sm70)
به جان خودم وسترن 4 تا خریدم یکیشونم نسوخت (sm2)گرین بود ؟ (sm70) ها سیگیت خوبهنقل قول:
منم یه دونه میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم ..... (sm172)
یه دونه وسترن گرین 2 ترا بایت دارم
همین گرین نامرد بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیتاشی(sm70)انصافا ازش راضیم
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرین واسه ویندوز خوب نیست ... فقط واسه آرشیو مناسبهنقل قول:
دوسال ویندوز عوض نکردم حالا میخواد تلافی کنه(sm70)
میگم چجوریه این یوزرت چراغت روشنه ولی اسمت این پایین نیست (sm2)نقل قول:
یوزر شمام برا من اینجوریه(sm70)نقل قول: